JAK PŘIPRAVIT TOPINKU S ČERSTVÝM SÝREM A PESTEM?

Čerstvý sýr většinou nikdo tepelně neupravuje. Je skvělý sám o sobě. Ovšem zkuste naši přípravu. Je to totiž pecka. 

  1. Ukrojte si plátek chleba. Namažte si plátek pestem z medvědího česneku.
  2. Čerstvý sýr rozpulte nebo ještě lépe roztrhejte na menší kousky. Hoďte ho na rozpálenou pánev a smažte. Celý proces potrvá cca 3 minuty. Sýr se pomalu roztaví, vy jej pravidelně seškrabávejte zespoda. Jakmile začne být mazlavý a dole se začne objevovat hnědší kůrka, je hotovo.
  3. Špachtlí přesuňte sýr na chleba s pestem. 
  4. Sýr ozdobte fermentovanými ředkvičkami a mikrobylinkami.

Dobrou chuť

Díky, že jste se zastavili.

Můžete se zapsat k odběru našeho Etapa letteru.

Dívejte se nám pod ruce

Vaše Etapa